KOCAELİ / İZMİT - Şehit Öğretmen Erkan Aydın Ortaokulu

.
TÜYSÜZLER MAHALLESİ ALTUN SOKAK NO 41 İZMİT/KOCAELİ
Vizyon
Şehit Öğretmen Erkan Aydın Ortaokulu olarak vizyonumuz; milli ve toplumsal değerlere saygı duyan, değişim ve gelişime açık olan, kendisine, ailesine, topluma faydalı bireyler yetiştirmek için çağdaş eğitim olanakları sunan, Kocaeli´nin başarılı okulları arasında yer almaktır.
Misyon
Bizler; Şehit Öğretmen Erkan Aydın Ortaokulu olarak; Atatürk ilke ve inkılaplarına, milli duygulara bağlı, bir üst öğrenime-hayata hazır, bilgi ve becerilerle donanımlı, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde ruh ve beden sağlığı açısından kendisine güvenen, çevre bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz öğrencileri bilgi yarışmasında okulumuzu başarıyla temsil etmiş ve İzmit ilçesinde finale kalmaya hak kazanmışlardır. 2015 Eğitim-Öğretim yılında iki öğrencimiz Fen lisesini kazanmış
08.50-15.35
Şehir merkezinden tek vasıtayla ulaşım sağlanabilmektedir.
Tüysüzler Mah. Fatih Cad. Altun Sokak. No:41
4 km.